BejelentésMake A Better World!
A változás TE vagy!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy csak igen csekély mértékben tud hozzájárulni ahhoz, hogy világunk jobb legyen. Ez nem így van! Igenis nagy hatással lehetünk az emberekre és a minket körülvevő világra. Általában ilyenkor szokott megfogalmazódni a következő kérdés az emberekben: mit ér az a kis szelet? Sokat. Hiszen, ha jó példát mutatunk, követőkre találunk, akiket szintén követni fognak. Apró lépéseket tehetünk, amelyek nagy utakká válhatnak. Egészen egyszerű dolgok, amelyek nagy változásokat hozhatnak életünkben, a körülöttünk élőkében, a közvetlen környezetünkben.
Az oldal abból a célból jött létre, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, hogy ne legyünk tehetetlenek és gondolkodjunk pozitívan. Azzal, hogy EGY ember igyekszik jobbá válni, másokra is hatással van. Így lesz az ÉNből MI. Pozitívan gondolkodó vagyok, és saját tapasztalatból mondhatom, hogy ez nemcsak rám, de a környezetemre is hatással van. Ezt az életfilozófiát igyekszem terjeszteni. Célom az, hogy egy olyan virtuális közösséget hozzak létre az oldal által, ami hatással tud lenni másokra ezzel is elősegítve azt, hogy egy jobb világot hozzunk létre.


Olvashattok itt majd a pozitív gondolkodásról és annak erejéről, lesznek idézetek, történetek, fényképek és minden olyan, ami segít abban, hogy higyj abban, hogy változtatni tudsz. Legyen szó saját magadról, a körülötted élőkről vagy a környezetedről.


Kedves Olvasó, csatlakozz hozzám! Mond el, hogy szerinted hogyan lehetne szebbé, jobbá tenni a világot vagy éppenséggel azt, hogy Neked ki, mi és hogyan segített, hogy ne lásd olyan sötéten a jelent, jövőt!
Üzenetküldés
Te mit gondolsz?

E-mail címed:
Szöveg:

Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!